Prazan inkjet otisak patrone za Canon PGI-2400 PGI 2400 za Canon MAXIFY MB5040 MB5340 sam B4040 MB5140/MB5440/IB4140 sa Čips

Prazan inkjet otisak patrone za Canon PGI-2400 PGI 2400 za Canon MAXIFY MB5040 MB5340 sam B4040 MB5140/MB5440/IB4140 sa Čips

KM 23.00
-11 %
KM 25.95

Količina robe

Sve CISS ili refillable mastilo patrone ne bi trebalo da instaliran u tiskaru da pokušam čip radi ili ne pre nego što ti napuniti mastilo pun nivou pa, čip može biti zaključana trajno ako je čaura je prazna.
Pitanja i odgovori o projektu :
Q : Koliko puta može refillable patrone biti popunila?
Većina metaka, ako samo u dobrom stanju (ako otisak glavu nije izgrebao, začepi, ili je otišao da se suše, čips ok), može biti popunila mnogo puta. Kada si kupovinu naređenje od nas, molim te, pobrini se da je ta cela model broj odgovara jedan (nakon kod) koristiš u vašu tiskaru, jer čaurama koje je cip nije isto za drugačije tržištu iako je štampač model broj može biti isto.
Različite monitor vozači će proizvoditi malo drugačije boje i stoga boje prikazan na ekranu će uvijek biti malo drugačije od onih koji ti printer otiske.
Q : Kada sam otisak čaršav, boje ne tocno odgovaraju onima prikazan na mom ekranu. Sve kupaca iz ruske Federacije treba popuniti puno ime, ili, on možda ne bude u stanju da prime naređenje. Mi smo svaki test proizvod prije dostava, garantujemo 100% radi. Zašto se to dogodilo?
Osigurati da si kupio pravu kasetu za vašu tiskaru. Molim te ispuni tvoju pravu broj telefona osigurati blagovremeno isporuka reda.
Možeš pokušati meč ih ali svaki program koji koriste malo drugačiji vozač i stoga svaki shema boja je malo drugačije.
Pobrini se da žute brtvljenje oznaka je uklonjen prije instalaciju. Za detalje, molim te pogledaj nas. Zašto se to dogodilo?
Štampač samo procjene nivo tinta u čauru. Ponašanje otisak glavu čišćenje ako to je suv ili blokirani. Sve brend imena i zaštitni su vlasništvo od svojih vlasnika i iz ovdje za opis svrhe. Inače, Mastilo patrone neće uspjeti, jer je čaura je cip nije isto za drugačije tržištu iako je štampač model broj može biti isto. Apsolutno, pobrini se da rupe za zrak su odštampane za metaka sa žutom pin vezan (non-žuta brtvljenje etiketu patrone).
Q : Kako da izaberem tvoj čaure?
Trebao bi prema tvoj originalni mastilo patrone model broj kada kupuješ punjenja. Sve proizvode dostavljen i pokazala na slikama možda neke manje razlike(proizvod serije, etiketi, pakovanje).
Pobrini se da otisak glavu radi normalno. To nije precizno merenje.
Prazan inkjet otisak patrone za Canon PGI-2400 PGI 2400 PGI2400 XL za Canon MAXIFY MB5040 MB5340 sam B4040 sa Čips
Patrone status : Prazna napuniti mastilo patrone
Čip status : Trajno čip
Boja : Crna,Cyan,Magenta,Žuta
Patrone model Za Canon PGI-2400 BK/C/M/Y
Kompatibilni printer :
(Područje : Istočne Evrope/Rusije/Bliskom istoku/Africi)
Paket sadržaj :
1pcs * PGI-2400 Bk prazna napuniti mastilo patrone za Canon
1pcs * PGI-2400 C prazna napuniti mastilo patrone za Canon
1pcs * PGI-2400 METARA prazna napuniti mastilo patrone za Canon
1pcs * PGI-2400 SVI prazne napuniti mastilo patrone za Canon
Ukupno 4 komada set Kupca primeti :
1. Ovo je vrlo bitno!!! ^_^
Q : Kada novi čaura je ubaci, štampač ponekad države new metaka do pola pun.
Ne instalirati prazna (bez mastilo) CISS/metaka u tiskari, da CISS/čaure mora biti popunjen pun mastilo(tenk/cijev/mastilo kaseta mora biti puno mastilo), onda je instaliran u tiskari; inače, kad je prazno mastilo čaure su se ubaci za štampač, čip će biti zaključana trajno, a ne mogu se koristiti normalno, iako nakon što si napunio mastilo.


Karakteristike robe

:
mastilo patrone
Kompatibilni Potpuno:
KENON
:
C,M,N,K
Kompatibilni Potpuno:
Kenon Inkjet
:
za Canon PGI-2400
:
YOTAT
Karakteristika:
Kompatibilni
Čaura je Status:
Prazan
Veliko Pakovanje:
Da
Obojeni:
Da

Kupci kako žele

4pcs/mnogo Pro 7880/9880 Uski Kontakt
  • Nedavno

4pcs/mnogo Pro 7880/9880 Uski Kontakt

KM 23.70

dat ćemo sve od sebe da sarađujemo s vama (Osim nekim zemljama adresu APO / FPO) 2 kao što želiš! Qhoću li morati napraviti velike narudžbe? Jedan : Ne, ti ne treba, sve naše proiz