Nakit Zalihe zcirkon MIX BOJA Rundu Cirkon 10.0 MM 50pcs/čopora uradi sam Nakit Nalazi Zalihe Slobodna Isporuka

Nakit Zalihe zcirkon MIX BOJA Rundu Cirkon 10.0 MM 50pcs/čopora uradi sam Nakit Nalazi Zalihe Slobodna Isporuka

KM 26.98

Količina robe

Vrhovni refraktivnu indeks, blizu 2, disperzije i jak bezbojne ili plavih vrsta nakon obradu, jakom vatrom pojave kao dijamanti. Može se koristiti za prstenje, satove, ogrlice i druge nakit ukrasima i dekoraciju, dodaj beskonacno šarm onome koji ju nosi daje;
Je ugrađen u prsten cirkon, su slični onima dijamant sjaj, i cijena je dijamant materijal koristi od toga.
4 : ako ti je potrebna molitva u završetak prethodne korak, uzmi odbranu soli, kraljevske straže ksuan mogu pisati na obje strane, pišem lunar rođendan, voleo bih, nakon ime stavi svetilište pečat strani o kašiku ili činiju. Malo droge mogu proizvesti kemijska reakcija na nakit, pravi nakit boja pogoršanja.
Više od 5, komad nakita bi trebali biti postavljeni odvojeno. Cirkon prsten mode, pogodan za moderna djevojka kancelarijskih radnika da nosim, pokaži žena je jedinstven šarm. Ako to je više spinel pročišćavanje povećava odbrambene soli zajedno bez povećanje količina vode. Cirkon, također poznat i kao Sovjetskom savezu, to je neka vrsta specijalne prirode dragog kamenja. Dragulj postaje savršenstvo izvanredna osoba.
Spinel i održavanje :
Jer to uključuje dugo nosiš spinel pročišćenje.0 mm Glavni Boja :
kao slika pokazao-Masline, Zelena Pretvaranje :
1 cm=25.
2 : prema jedno spinel 10 grama odbrambene soli, 500 grama vode rasporedu.
4, znoje se, cirkon nakit ne bi nosio.0393 cm Materijal :
Zcirkon
Cirkon, također poznat i kao Sovjetskom savezu, to je neka vrsta specijalne prirode dragog kamenja. Očisti riječ u latinski i degaussing približavanja, pa akronim demagnetization. Čak i spinel trebao također redovno čišćenje. Vrhovni refraktivnu indeks, blizu 2, disperzije i jak bezbojne ili plavih vrsta nakon obradu, jakom vatrom pojave kao dijamanti. Kratko vrijeme čekanja može biti više od 24 sata, ali ne sa 24 sata. Jer je to slično u izgled i dijamant što je smatrao kao dragulj se može uporediti sa dijamant. Čekaj 24 sata mogu da očisti. Cirkon na dolazi iz arapski Zhu Zhiyi i zlato, i drevni Indiji pozvala je cirkon "pomračenje stone". Poput vode veš, može dovesti do crack. Zbog jakog sjaj cirkon, visoko disperzije, i nenormalno je veće, često da bi dijamant zamjena. Kao što opals ne visoka temperatura, otporna, jade na 55 stepeni iznad će vosak sloj na površini rješenje smanjiti sjaj za vosak. Kamenje vezan je cirkon s ste navedeni kao od decembra, da je tirkizna i lapis lazuli kamen, simbol pobjede, srećno, je garancija za uspeh.
Cirkon održavanje :
1, cirkon i kozmetiku bi trebao biti strogo odvojeno. Dragulj postaje savršenstvo izvanredna osoba. Kamenja nije otporan na visoku temperaturu, pod uslovom visoka temperatura lako dehidracije i pukotine, ili boje.
Operacija način :
1 : ukloniti spinel. Ovo pokazuje da je cirkon u drevnih Arapskih, persijski, i Indijske su veoma popularna. Ovo pokazuje da je cirkon u drevnih Arapskih, persijski, i Indijske su veoma popularna. Za sve nakit je ljubomoran na sumpor, smaragd izbjeći pesticida.
8, cirkon, izbjeći visoke temperature.
9, cirkon izbjeći nestabilnost. Naučno gledano, ljudi mrtav kože privrženost na spinel gljivična rast, ne da se perem lako kožu dugo vremena, standard je čist sa odbrambene soli pročišćavanje metod.


Karakteristike robe

Tip Stavke:
Perle
Dobro ili Mode:
Mode
:
Polu-dragocjen Kamen
:
koraba
:
CZ10.0
Predmet Težinu:
0.2
Predmet Formi:
Okruglog Oblika
is_customized:
Yes
Predmet Promjeru:
10.0MM
Vanjski Promjeru:
10.0mm

Kupci kako žele