Slobodna isporuka 24PCS D40*5MM veoma jaka struja neodymium magnet ndfeb trajno retkih magnet fasterners

Slobodna isporuka 24PCS D40*5MM veoma jaka struja neodymium magnet ndfeb trajno retkih magnet fasterners

KM 114.00

Količina robe

Deca ne bi trebalo biti dopušteno da sredim ili igrati sa retkim-zemlji magneti. Magneti bi se trebali nikad se koristi da podigne objekata iznad ljudi. Dece i odraslih ne bi trebalo da proguta magneti ili mjesto magneti na bilo tijelo otvor tako uhu, u nosu i ustima.
Za video iznad, upotrijebimo jedan magnet D40*5mm popraviti 40 PCS Žarača na vrata( vrata je načinjena od čelika, Aluminija.
NEODYMIUM MAGNETI imati jake magnetno polje to može oštetiti elektronske opreme i magnetnim za pohranu podataka medija. Ne napravi ih ponovo ako ne potrebno.
NEODYMIUM MAGNETA krhka i ne može slomiti lako.
Tolerancije : +_0. Za bilo kakvu informaciju, molim vas, kontaktirajte nas bilo kada.(smo garantirati da će biti tačne veličine koja nam opisati.
Način da pokupim jednu magneti od mnogih je da klizi magnet sa jedne strane koristeći palac. RIJETKO-ZEMLJI MAGNETI NISU IGRAČKE. Možemo prilagoditi raznim oblicima prema specifične crteži. NE POJEDEŠ ILI UDAHNITE MAGNETI. Ako vrata je samo napravljen od željeza, magneta mogao popraviti više žarača. UNOŠENJA ILI UDISANJE OD MAGNETA MOŽE REZULTIRATI POVREDE, ILI SMRT.)
mnogo uključuje : 24 PCS×magnet sa promjeru 40mm, debljine 5mm. Kad ovi magneti zajedno brzo, mogu uništiti i slomit šalje čestice imaju brzinu.
Točno gest pokazuje na ispod,
Veličina D40*5mm odnosu na mom prstu, devojka je prst ispod,
Više slika :
Kada rukovanje neodymium magnet, više treba biti oprezan :
NEODYMIUM MAGNETI BI SE TREBALI BITI DRŽATI DALJE OD DJECE. Neke oblike smo se prilagoditi su navedene u belows,
. Ti uvijek treba nositi rukavice i oko zaštitu kad rukovanje velikog magneta.
Izmjene je prihvatljiv.
Izvuci snagu opisi na ovom mjestu su procjena na osnovu idealnim okolnostima i ne bi se trebale koristiti u prijavu dizajn. Ovi magneti su moćna i mogu ubrzati u srednje brzine jedno prema drugome i prema obojenih materijal. Ovi magneti će postati demagnetizirana je kada je izložen visoku temperaturu.)
Više informacija o ovom proizvod,
čaura : Ni-Pi-Ni
radi temperatura : ispod 80 stepeni. Ako magneta progutao ili aspirated da pluća, hitnu medicinsku pažnju je potrebno.
Dragi Mušterije, molim vas poruku da magneti bi ih samo privući stvari koje sadrži Željeza, ili Ko, ili Ni, ove tri metal materijala. Varijacije na sadržaj željeza, debljine, temperatura i površinu završiti i stanje će se sve smanjiti ove gledanost.
Kada se dva magneta spavamo u odvojenim, trebalo bi biti veoma, veoma pažljivo da ih zatvori opet. Ovi magneti takođe mogu da ustinem snažno ako dozvoljeno da se zajedno protiv kožu.Ćemo odgovor što je PRIJE moguće.
Da maksimalno magnetno moć, veličina metalne predmete bi trebao biti veće od magneta. Većina naređenja može biti sređeno za 72 sata. Držimo više od milion komada magnete u različite veličine u zalihama. Veoma veliki magnet može predstavljati razornu hazarda i ne bi trebala biti sređeno.
Mi smo profesionalni magnetno materijal proizvođač i dobavljač u kini. U MOQ za obične je 100 PC. OSIGURAJTE MAGNETI KADA BEZ NADZORA. Trebalo bi da držiš ove magneti dalje od elektronske opreme, kompjuter diskove, kreditne kartice, video trake, i drugo magnetski medij.


Karakteristike robe

Prijavu:
Industrijske Magnet
Složeni:
NdFeB Magnet
:
mjeri je na raspolaganju.
:
Trajno
Formi:
Rundu

Kupci kako žele