Pun pigmenata mastilo PGI-2200 refillable mastilo patrone PGI-2200XL za Canon MAXIFY MB5020 MB5320 iB4020 MB5120/MB5420/IB4120

Pun pigmenata mastilo PGI-2200 refillable mastilo patrone PGI-2200XL za Canon MAXIFY MB5020 MB5320 iB4020 MB5120/MB5420/IB4120

KM 38.25

Količina robe

To nije precizno merenje. Ovo je vrlo bitno!!! ^_^
Q : Kada novi čaura je ubaci, štampač ponekad države new metaka do pola pun. Za detalje, molim te pogledaj nas. Kada si kupovinu naređenje od nas, molim te, pobrini se da je ta cela model broj odgovara jedan (nakon kod) koristiš u vašu tiskaru, jer čaurama koje je cip nije isto za drugačije tržištu iako je štampač model broj može biti isto.
Nove kasete koje bi trebalo da bude potpuna i bi trebalo trajati dugo kao normalno. Zašto se to dogodilo?
Štampač samo procjene nivo tinta u čauru. Sve kupaca iz ruske Federacije treba popuniti puno ime, ili, on možda ne bude u stanju da prime naređenje.
Možeš pokušati meč ih ali svaki program koji koriste malo drugačiji vozač i stoga svaki shema boja je malo drugačije. Ponašanje otisak glavu čišćenje ako to je suv ili blokirani. Sve proizvode dostavljen i pokazala na slikama možda neke manje razlike(proizvod serije, etiketi, pakovanje). Inače, Mastilo patrone neće uspjeti, jer je čaura je cip nije isto za drugačije tržištu iako je štampač model broj može biti isto.
Q : Kada sam otisak čaršav, boje ne tocno odgovaraju onima prikazan na mom ekranu. Slike su samo za pozivanje, ali sve nam poslali proizvod su+ razredu qualtiy nivou i 100% garantovano protiv maerials i blaga. Sve CISS ili refillable mastilo patrone ne bi trebalo da instaliran u tiskaru da pokušam čip radi ili ne pre nego što ti napuniti mastilo pun nivou pa, čip može biti zaključana trajno ako je čaura je prazna.
Pun pigmenata mastilo PGI-2200 refillable mastilo patrone PGI-2200 XL za Canon MAXIFY MB5020 MB5320 i B4020 MB5120/MB5420/IB4120
Područje : Sjevernoj Americi
Patrone status : Pun mastilo napuniti mastilo patrone
Čip status : trajno čip
Važećim Područje : Sjevernoj Americi
Kompatibilni printer :
Paket sadržaj :
1 deo * PGI-2200 BK pun pigmenata mastilo napuniti mastilo kaseta sa čip za Canon 80ml
1 deo * PGI-2200 C pun pigmenata mastilo napuniti mastilo kaseta sa čip za Canon 40ml
1 deo * PGI-2200 M pun pigmenata mastilo napuniti mastilo kaseta sa čip za Canon 40ml
1 deo * PGI-2200 Y pun pigmenata mastilo napuniti mastilo kaseta sa čip za Canon 40ml
Kupac primeti :
1.
Ne instalirati prazna (bez mastilo) CISS/metaka u tiskari, da CISS/čaure mora biti popunjen pun mastilo(tenk/cijev/mastilo kaseta mora biti puno mastilo), onda je instaliran u tiskari; inače, kad je prazno mastilo čaure su se ubaci za štampač, čip će biti zaključana trajno, a ne mogu se koristiti normalno, iako nakon što si napunio mastilo. Molim te ispuni tvoju pravu broj telefona osigurati blagovremeno isporuka reda.
Q : Ništa otiske ili boja odsustvu postoji kada novi patrone(s) su postavili.
Pitanja i odgovori o projektu :
Q : Koliko puta može refillable patrone biti popunila?
Većina metaka, ako samo u dobrom stanju (ako otisak glavu nije izgrebao, začepi, ili je otišao da se suše, čips ok), može biti popunila mnogo puta. Mi smo svaki test proizvod prije dostava, garantujemo 100% radi.
Različite monitor vozači će proizvoditi malo drugačije boje i stoga boje prikazan na ekranu će uvijek biti malo drugačije od onih koji ti printer otiske.


Karakteristike robe

:
mastilo patrone
:
PGI-2200
Kompatibilni Potpuno:
KENON
Kompatibilni Potpuno:
Kenon Inkjet
:
YOTAT
Karakteristika:
Kompatibilni
Čaura je Status:
Punu
Veliko Pakovanje:
Da
:
c, m, n, k

Kupci kako žele