Model B Novu Baštu Hodati Tvorca Kalup Put Pathmate sa betonskim otvara kalup pločnik kalup model B

Model B Novu Baštu Hodati Tvorca Kalup Put Pathmate sa betonskim otvara kalup pločnik kalup model B

KM 22.50

Količina robe


Model B Novu Baštu Hodati Tvorca Kalup Put Pathmate sa betonskim otvara kalup pločnik kalup model B u ld DIY vrt alat za pravi put pločnik obrazac tvorca
Park - put, ili područje, napravljen od kamena za lako pokret, kao i za ukras pejzaž. Vrt putevi povezati sve veze i stvari zajedno i podvuci sve milost i lepotu tvoju baštu. Koristi posebno kalupe itko to može ručno vrt put u njegovoj kući. Nema potrebe da unajmi profesionalce sada da radimo pod vrt put do svi! Lako iskoristi - samo mix je beton! Ovo je teško dužnost kalupe - mogu bee koristio 1500 puta !!! Možeš to iskoristiti da napravimo tvom prilazu - samo treba 10-15cm bazu. Možeš dodati boja ti se sviđa. Napravljeno u Kini.
Model B Mogućnosti :
• Dužina, širina, vrhuncu forme :
50*50*4.5 cm
• 9 "kamenje" na tanjir
• Visinu "kamenje" : 45 mm
• Materijal : Polipropilen
Kako da koristim ovo Betona Paver Kalup za izgradnju puteve :
Korak 1 :
Mix cementa sa vodom, prema paket upute. Kada spreman za korištenje, beton će biti konzistentnost zobene pahuljice i dovoljno debeo da zadržite prednost kad si komad u to sa lopatom.
Korak 2 :
Napuni paver kalup, pregleda beton u lopatom i da budem siguran da ispuni svaku područje.
Korak 3 :
Koristi gumene rukavice, raširi konkretno oko kalup, puni u bilo kojem ili nizak poena. Step kalup sa tvoje strane da eliminise bilo mehurići vazduha.
Korak 4 :
Nakon konture od kalup, izgladiti beton, brišem odavde višak.
Korak 5 :
Dozvoliti beton da postavi za najviše pet minuta, onda pažljivo ukloniti kalup. Za sledeći istezanje, rotiraj kalup četvrt-okreni se i stavi ga pored paver upravo završen, želiš malo da stvaras okruglasto put.
Korak 6 :
Nakon što je dopustio da beton lijek preko noći, napuni pukotine sa zemljom i sprati višak. Mokra zemlji oko novostvoreni pavers da im pomognem da se nagodi.
Vrt put je stazu ili platforme što je izloženo od kamenja za zgodnije kretati, i kao za uređenje ornament. Vrt putevi ujedinite se sve veze i stvari u jednu celinu i naglasiti sve milosti i lepoti iz tvoje bašte.


Karakteristike robe

:
Crna
:
Mačevanje, Rešetke & Gates
Okvir Završava:
Ne Obložene
Okvir Materijal:
Karakteristika:
Eko
Plastični Tip:
PP
Pritisak Je Tretirao Drvo Tip:
priroda
Proizvod veličine:
50*50*4.5 cm

Kupci kako žele