Pletenje. NOVI 3D DIY Dijamant Sliku Krst Šav Sladak Smeđeg Psa Kristal Pletenje. Dijamant Vez Kući Ukrasni BJ603

Pletenje. NOVI 3D DIY Dijamant Sliku Krst Šav Sladak Smeđeg Psa Kristal Pletenje. Dijamant Vez Kući Ukrasni BJ603

KM 7.00
-39 %
KM 11.40

Količina robe


Cijena : pored iznad tačke, takođe treba da znaš da je ovo : privući kupcima da kupi robu, Nešto biznismena set veoma nisku cijenu, a i zato što je međunarodni teretni je skupa, pa su izabrali smanjenje proizvod kvalitet ostvariti profit. Ako postoji prljavština privrženost koji mogu utjecati na njih sa niskim-temperatura čvrst željeza.
[DIY Dijamant sliku proizvodnju koraci]
1. Smolu dijamant nejestivo, ne dozvoli da se djeca igraju kako bi se izbjeglo nesrećama poput gutaju. Trebao bi znati za boju od tkanine, jer da bi spasili troškove, neki biznismena namjerno boja boja tkanine štampanje u crno i belo što je loše za posao. Da rez cifru na crteži drži srediti niz postavljenom u avion materijala iznad. Proizvod dimenzije naznačio u opis proizvoda u smole vježba za profesionalnu fabrika masovnu proizvodnju, ali i mali, tamo je neizbježno neispravni bušilicu, Hvala vam za vaše razumijevanje! Sa smole dijamant. nakon dobra borba, ostatak jaz u lepak odgovarajući simbola dijamante. Dovoljno smole dijamante. (Primjer : proizvod nije isto sa slikom, zar ne zamisliti savršen proizvod veličine ne vidiš, postoji ispravan, itd. Da završi dobre dijamant crtež, to vrati u svoj izbor pogodan okvir (restoranu ne pruža okvir). Denis treba stan protiv uredno, ne puca. DIY sliku dijamant je izuzetan dati prijatelji i voljene da izrazim dobre želje da podelim.
[Maltene]
1. Otvori kutiju i provjeriti dijamant nacrtati posebne alate. Otkriješ kasetu crtež iznad, vidjet ćeš mnogo simbole u skladu s označavanjem bojama. Proizvodnju proces je jednostavan možeš stvoriti kratko vrijeme da se završi. Sastavio smole dijamantskom šarom mora preuzeti u presjekao linije, i onda trim komade, da bi osigurali sveukupno efekat. Pogled na smolu dijamant boja, sredio u redu koda.
I ovo je odličan kvalitet Dijamant slika je bez okvir da nastavi niz isporuka koštati,
Ako želiš drugi veličine,kontaktirajte nas. Alat Pincetu Iglu Sliku Sliku Kit Krst Šav Dijamant Kvarc Set Kvadratnih Pincetu Besplatno shippin
g
Maltene
Dragi prijatelji, kad si kupio dijamantski crteže u našu prodavnicu ili u drugi prodavac's radnju , molim vas da obratite pažnju na slijedeće :
1. Crtež treba da ostane čist, Inače, držati snagu je pogođeno. A4 Model HD crteži (uključujući i crteže, boju sto)
3.
Proizvod Ime : "uradi sam" Dijamant Sliku
Potpuno : Slatki Dome
Boja Količinu : 30-45 Boje
Upotreba : Kući/Hotel/Ured Dekoraciju,Jedinstveni Dar
Dijamant Materijal : Smole Bušenje
Za Vježbu : 100% Pun Kvadratnih Dijamant
O kadar : Ne Okvir, Nakon što si potpuno potrebno za privrženost da lokalne kupiti Okvir
Platno Paket : zavrni , Izbjeći Nabore
Paket uključuju : pun bušilicu, odštampao platna, alat
NAPOMENA : Kao svjetleći efekti, predmeti možda malo drugačije slike.
[DIY Dijamant sliku Kit]
1. Kako da stvorim savršeno dijamant sliku, crteži zajedno na jednom mjestu svakom redu simboli ne moraš da ostaneš dijamante. "Uradi sam" proizvodnja mogu iskustvo smisao za uspjeh, sposobnost i upornosti obradimo strpljenje, starci i djeca su pogodne. Dijamanti da ostane ljepljivo žvake napetost.


Karakteristike robe

:
25X20cm, 30x25cm, 40x30cm, 50x40cm, 65x50cm, 80x60cm
Okvir:
No
Tip Šablona:
Životinja
Stil:
Evropi
Obliku:
Samac
:
Smole
:
Slike
Zalijepiti Oblast:
Punu
Oblik dijamanta:
Trg
Platno Pakovanje Metod:
Podignut
Vanjski Pakovanje:
papirnu kesu
Broj Boja:
30-45
:
ZOOYA
Bušenje Oblast:
pun dijamant Vez
Oblik dijamanta:
trg dijamant sliku
:
Domaćinstvo Najvažnije/Ukras
Tema:
Portret
Tkanine Tip:
Ulje clother
Proizvod Ime:
Dijamant Sliku Krst Šav

Kupci kako žele