Nakit Zalihe 500pcs/pcak AAA Ocenu CZ zcirkon Trapeziod Cirkon 1*1.5*3MM DIY Nakit Nalazi Zalihe Slobodna Isporuka

Nakit Zalihe 500pcs/pcak AAA Ocenu CZ zcirkon Trapeziod Cirkon 1*1.5*3MM DIY Nakit Nalazi Zalihe Slobodna Isporuka

KM 17.54

Količina robe

Jer je to slično u izgled i dijamant što je smatrao kao dragulj se može uporediti sa dijamant. Mast na cirkon ulje otpora, lako razredu kozmetiku, neka njenoj površini za usne.
8, cirkon, izbjeći visoke temperature.
4 : ako ti je potrebna molitva u završetak prethodne korak, uzmi odbranu soli, kraljevske straže ksuan mogu pisati na obje strane, pišem lunar rođendan, voleo bih, nakon ime stavi svetilište pečat strani o kašiku ili činiju.
Operacija način :
1 : ukloniti spinel.
7, biseri, koral, amber, itd. Računi za čitalaca "snimio : preuzima 1 do 3 mjeseca da pročistimo opet. Može se koristiti za prstenje, satove, ogrlice i druge nakit ukrasima i dekoraciju, dodaj beskonacno šarm onome koji ju nosi daje;
Je ugrađen u prsten cirkon, su slični onima dijamant sjaj, i cijena je dijamant materijal koristi od toga. Vrhovni refraktivnu indeks, blizu 2, disperzije i jak bezbojne ili plavih vrsta nakon obradu, jakom vatrom pojave kao dijamanti.
3 : kraljevske straže soli u filtriranje alat, nakon filtriranje alat u vodu. Kratko vrijeme čekanja može biti više od 24 sata, ali ne sa 24 sata.
2, veš, cirkon nakit nikad ne bi trebala biti u kadi. Kamenje vezan je cirkon s ste navedeni kao od decembra, da je tirkizna i lapis lazuli kamen, simbol pobjede, srećno, je garancija za uspeh. Cirkon, na primjer, sjajno ati, lako se počešati drugim dragulja. Cirkon na dolazi iz arapski Zhu Zhiyi i zlato, i drevni Indiji pozvala je cirkon "pomračenje stone". Za sve nakit je ljubomoran na sumpor, smaragd izbjeći pesticida.5*3 MM Glavni Boja :
kao slika pokazao-Šampanjac Pretvaranje :
1 cm=25. Cirkon na dolazi iz arapski Zhu Zhiyi i zlato, i drevni Indiji pozvala je cirkon "pomračenje stone". Očisti riječ u latinski i degaussing približavanja, pa akronim demagnetization. Vrhovni refraktivnu indeks, blizu 2, disperzije i jak bezbojne ili plavih vrsta nakon obradu, jakom vatrom pojave kao dijamanti. Kamenje vezan je cirkon s ste navedeni kao od decembra, da je tirkizna i lapis lazuli kamen, simbol pobjede, srećno, je garancija za uspeh. Dragulj postaje savršenstvo izvanredna osoba.
9, cirkon izbjeći nestabilnost.
Više od 5, komad nakita bi trebali biti postavljeni odvojeno. Može se koristiti za prstenje, satove, ogrlice i druge nakit ukrasima i dekoraciju, dodaj beskonacno šarm onome koji ju nosi daje;
Je ugrađen u prsten cirkon, su slični onima dijamant sjaj, i cijena je dijamant materijal koristi od toga.
Spinel i održavanje :
Jer to uključuje dugo nosiš spinel pročišćenje. Čak i spinel trebao također redovno čišćenje. Iako su mnogi ukrasima nakit bazu dizajn je vrlo snažan, ali potres mozga nije prikladno, za prisluškivanje na posao, da bi trebao uzeti nakit. Cirkon prsten mode, pogodan za moderna djevojka kancelarijskih radnika da nosim, pokaži žena je jedinstven šarm.
4, znoje se, cirkon nakit ne bi nosio. Čekaj 24 sata mogu da očisti. Zbog jakog sjaj cirkon, visoko disperzije, i nenormalno je veće, često da bi dijamant zamjena. Jer je to slično u izgled i dijamant što je smatrao kao dragulj se može uporediti sa dijamant. Ako to je više spinel pročišćavanje povećava odbrambene soli zajedno bez povećanje količina vode.


Karakteristike robe

Dobro ili Mode:
Mode
Tip Stavke:
Perle
:
Polu-dragocjen Kamen
Vanjski Promjeru:
1*1.5*3
Predmet Formi:
Okruglog Oblika
Predmet Težinu:
0.2
:
CZ1*1.5*3
:
koraba
is_customized:
Yes
Predmet Promjeru:
1*1.5*3MM

Kupci kako žele