Vruće Prodati 22 Cijevi ABS plastične Panpipes G Ključ Pan Cijevi Ručno Folk Instrumente Flautu Redu/Lijeva Ruka Pan Flaute

Vruće Prodati 22 Cijevi ABS plastične Panpipes G Ključ Pan Cijevi Ručno Folk Instrumente Flautu Redu/Lijeva Ruka Pan Flaute

KM 75.00

Količina robe

Vruće Prodaje 22 Cijevi ABS plastične Panpipes G Ključ Flauta Ručno Folk Instrumente zlatne boje flautu slobodna isporuka Mi prodajemo takmičarski proizvoda. Molim te, ne poredim naše proizvode sa drugim nisku cijenu proizvoda, svaki proizvod ce biti provjerio zvuk profesionalni muzičar iznad 4 puta prije nego skladištu,mi neće poslati pozitivno proizvoda kupcima, slobodno da kupiš,dobiješ sve što platiš! Flautu, koji se takođe zove panpipe, je vrsta vjetar instrument sastoji od serije cijevi, cijevi su sredili prema od dugo da kratkom ili od kratak da dugo sekvencu, i stavi ih zajedno jedno pored drugog. Tamo je uključi na dnu lulu, koja predstavljaju pojedinca udarac cijev. Kada Igraš, zrak ulazi u cijev, mogu proizvesti visokog i niskog tonove.
Ton od flautu je čiste i meke, dobro i uglađen, ili solo i ansambl. Proizvod Upoznavanje Materijal : ABS Plastike, ne-miris & non-otrovan. Udaljenost : 22 cijevi, od G1 da G4.To je tri oktava, možeš se igrati skoro sve pjesme sa ovim flautu. Ton : G Pogodan Za : Studenti, Početnici, Generale Amateri. Tip Izabrao : Desnu Ruku (najduži cijev u desnoj ruci) i leva ruka (najduži cijev u levoj ruci)
Kvalitet Garantujem :
Mi smo profesionalni kraljevski imenovan odvjetnik tim osigura visoko kvalitetne proizvode i ispravi se pakuje u svaku isporuku.Sigurni smo da nam instrumenti su tačne ton, privlačno zvuči, glatko performans i dražesno izgleda. Svaki proizvod ce biti provjerio i testiran prije isporuka, tako da ćemo ti ponuditi proizvod dobar u kvalitet ali nisku cenu, mi smo mislili da će biti zadovoljan proizvod od nas.
Carine Oslobodi(Manje ili bez Carine Porez Za Vašu Robu!)
Ćemo brod predmet i izvještaj robu vrijednost od 5 DOLARA za 20.Možda ti treba da platiš bez carine.Ali carine će se otvoriti paket, i revalue proizvode ponekad, imamo dovoljno iskustva da ti pomognem da uzmeš proizvod kroz sigurno.
Vrati :
Ćemo povrat novca ako vas vratiti stvari u roku od 15 dana tvoj račun od sadržaj iz bilo kog razloga. Međutim, kupac bi trebao biti siguran da u stvari vratila u svoj prvobitni uslovima. Ako stvari koje su oštećene ili izgubio kad su se vratili , kupac će biti odgovoran za takva oštećenja ili gubitka, i mi neće dati kupcu na povrat novca. Kupac bi trebali pokušati da podnese tužbu sa logističkim kompanija je da se oporavi cijena štetu ili gubitka.
Kupac će biti odgovoran za slanje naknade da vratimo stvari.
Povratne informacije :
Mi smo jako cijenim vaše mišljenje i sugestije kao kupca, dat ćemo sve od sebe da dobiti najviše pozitivan feedback na raspolaganju.ako ti se ne sviđa naše proizvode za bilo koji od razloga, molim te, slobodno da nam pošalje tvoje mišijenje, mi ćemo cenim to puno ! Molim vas, pozovite me neposredno pre odlaska neutralan ili negativna povratne informacije!
Flautu 22 Cijevi ABS Vjetar Instrument Panpipe C Ključ Flauta Ručno Flauta Flauta Folk Instrumente 22 Cijevi Flauta


Karakteristike robe

:
Zlatni desnu ruku, Crna desnu ruku, Cherryred desnu ruku, Orange desnu ruku, Zlatni Lijeva ruka, Crna lijeva ruka
:
0005 Flauta
:
SevenAngel
Broj cijevi:
22 cijevi
veličine bass cijev:
26cm
Širina:
36cm

Kupci kako žele