EASYGUARD pasivno otključavanje bez brave auto alarm skakućeš kod auto starter keyless idemo sistem lozinku za ulazak šok senzor DC12V

EASYGUARD pasivno otključavanje bez brave auto alarm skakućeš kod auto starter keyless idemo sistem lozinku za ulazak šok senzor

KM 227.00
-20 %
KM 283.50

Količina robe

Ruku/deaktivirati (zaključaj/otključaj)
Zaključaj/Ruku : štampu bravu dugme jednom (isključi PKE funkcije)
Otključaj/deaktivirati : štampu otključati dugme jednom (red na PKE funkcije)
2. U isto vrijeme, POMOĆNIKA i NA će se ugasiti i pritisni dugme će se okrenuti da plavu boju.
Ako nisi sigurna da li postoji čip u svojoj daljinski, molim te pitati tvoj auto prodavac ili zaposleni. I pritisni dugme red da plavu boju.
Poštovani,
Ovo je inteligentan PKE auto alarm daljinski motor početi pritisni dugme početi lozinku diraj tastaturu & šok senzor upozorenje. Kada ne staneš na noge na pedale
1. Daljinski motor početi/odsjekao
Daljinski motor početi : U ruku status, drzi pritisak na početi dugme za oko 3 sekunde
Daljinski motor odsjekao : pritiskati početka dugme za oko 3 sekunde
4.
Ovaj auto alarm sa automatskim prozor blizu izlaza, ekstra prozor bliže modul je potrebno da koristiti automatsko prozor blizu funkcije, ako tvoj auto bez prozora bliže modul, možeš da kupiš prozor bliže modul od nas, imamo prozor bliže za 2 vrata, 4 vrata i 5 vrata, pariz ti pogled kroz prozor bliže ovdje :
2 vrata :
4 vrata :
5 vrata :
Kada ti kupi proizvod, možemo ti dati cijenu-besplatno dva komada prazan ključ kao poklon, jer oslobodi blokadu treba da ubaciš kopiju okreni ključ za katanac.
Pakujem informacije
Mozak x 1
Daljinski x 2
Dodir lozinku tastaturu x 1
Visoke frekvencije antenu x 1
PKE antenu x 2
šok senzor x1
Pritisni dugme x 1
Žicu oklop x 1
6p paljenje oklop x 1
Engleski korisničko uputstvo & instalaciju vodič x 1
Kako da pustim volan bravu?
Detaljne Proizvod funkcije
1.U deaktivirati status, ne staneš na noge na pedale, drzi pritisak na guraj početi dugme za 3 sekunde će isključiti POMOĆNIKA i NA tabli, i motor.U deaktivirati status, ne staneš na noge na pedale i kratak pritisni pritisni dugme kad će se okrenuti na POMOĆNIKA. Možeš izabrati okreni ključ od ovde : Napomena : Kada smo poslali proizvod da kupca, ali kupac je potrebna ekstra okreni ključ, ne šaljemo u okreni ključ za vas odvojeno, kupac treba platiti NAS$5.
Otključaj : Kada korisnik pristup autu u 1-2 metara, je žmigavac svjetlo red na 1 sekundu da potvrdim, u isto vrijeme, alarm je deaktivirati & vrata auta automatski otključati. nadam se da kupca razumijem, hvala.00 za 2 komada prazan ključ. Imamo bajpas modul za prodaju i da ih možeš kupiti zajedno. I pritisni dugme će se okrenuti na zelenu boju. tako da kada kupis, ako ti treba okreni ključ, pariz nas ostaviti poruku nam reći što okreni ključ ti treba, inace paket neće imati okrenuti ključ. Pritisni pritisni dugme jednom, opet će se okrenuti na POMOĆNIKA & NA tabli i pritisni opet će isključiti POMOĆNIKA & NA. Možeš pogled na zaobilaznicu odavde :
Ako ne želiš kupiti još bajpas modul, možeš uzeti čip immobilizer iz tvoj originalni kljuc fobs i staviš ga oko paljenje rupu, pa da možeš da počneš tvoj auto. Pritisni dugme početi/prestati
A. Kada staneš na noge na pedale
1.
Kada auto je počeo, staneš na noge pedalu i pritisni pritisni dugme za 0.Ako gurneš početi dugme je slomljeno ili uništen ili u drugi situacija to ne mogu koristiti.


Karakteristike robe

:
Anti-Krađe Uređaj Jednom Pravcu
Daljinsko Upravljanje:
Da
:
EASYGUARD
Tip Dodatak:
Posebne Dijelove Protiv Krađe Uređaj
Karakteristika:
Sigurnosnu Uzbunu
Tip Daljinski:
Bez LCD Daljinski
Frekvenciju:
433.92 MHZ
is_customized:
Yes
Karakteristika:
Daljinski motor početi/odsjekao
feature2:
PKE (pasivno otključavanje bez brave)
Feature3:
Pritisni dugme početi/prestati
Feature4:
Dodir lozinku za ulazak
feature5:
Automatsko prozor zatvara (slobodni)
feature6:
Auto pronaći/lociranje
feature7:
Centralna vrata zaključati automatika
Proizvod model:
ec002bm-ns

Kupci kako žele