Blijedi plaži livingroom pozadini 3D Tapete Mural Photowall 3d papel de pared PW1500205235

Blijedi plaži livingroom pozadini 3D Tapete Mural Photowall 3d papel de pared PW1500205235

KM 12.87

Količina robe


Koji broj je naš tapete? Tapete paneli su rađeni .. sa širina 48.7 cm(19.2").
Imamo popravio veličina i dozvoliti da cutomize veličinu i materijal je naš tapete napisan? Ne-tkanje runa (150gr/kvadrata)
U runa materijal je sastavljena od celulozu i poliester vlakna i prikladno zbližavanja agenata. Materijal ne sadrže nimalo opasne materije i biorazgradive. Za runa tapete pruža brojne koristi za kraj korisnik : Mrlje se fine pukotine ili paukova mreža-kao površinu pukotine otporne na Vatru u skladu sa DIN 4102, B 1 Dimenzionalni stabilnost tokom prilog Može biti označeni niti odmah bez zalivanje Omogućava zid lepim pripremi kao lepim obrnuto strani tapete je moguće Lako i brzo redecoration jer to može biti skinuta s kada suv
Kako da se prijavim naš tapete?
KORAK 1 : Pripremite zid površinu zid mora biti potpuno ravnu, čiste i suve. Nivoi grubo površina, grubo, rupe i neujednačen mjesta. Zid bi trebao biti jednolična boja. Ako ne, možete primjetiti da razlike u boji na tvom zidu, jednom instalirao. Ako zid je više boja, preporučujemo da te slikam opet. Napravi vertikalno skladu sa mrtav nalijevo u red rubu područja želiš pokriti sa mural. Ako je mrtav, jedan može da napravi svoj vezujući teškim predmetom na konopcu. Ovaj red je vrlo važno, jer to je vodič za početak dajete mural.
KORAK 2 : Pripremite tapete tapete paneli su rađeni .. sa širina 48.7 cm(19.2"). Paneli su dobili odštampao stalno na role, a ti odbrojani na vrhu. Rez nezavisni ploče i uraditi pregled na teren nakon numeričke red s lijeva na desno. Mjeriti s metara visine tvom zidu. Ako je manje od photomural, moraš ga iseći da stane kako treba. Uradi to dok si na podu, ali ostavite mjesta za milimetar u pravu bilo razlike u nivou na zidu.
KORAK 3 : Pripremite lepak možda Si kupio lepak, od tvog supermarketa, to potvrditi je za ne-tkanje tapete koristiti. Pripremite lepak prati upute na vrećo lepka si kupila. To raditi polako. Tako ćeš dobiti uniforme mešavina i bez mjehuriće.
KORAK 4 : stavi papir na zid Prijavljuju lepak na zidu ravnomjerno koristio četkicu ili boje roller. Poceti dijeliti sa linije si označen kao vodič do propasti. Ne pastu cijeli zid, radite to samo u području da će pokriti prvi vijeće je na lijevo, odlazak par centimetara izvan u pravu. Prijave prvog vijeće mural na zidu počinje na vrhu lijevo. Provjeri to je poravnat sa vodič. Prese protiv papir sa suv roller ili sunđer da ukloni bilo mehurići vazduha. Mjesto slijedeće ploče na isti način kao i u matematičkom red. Panela ne smije biti montirana na jedno drugo, ali su postavljene na rubu. Čist višak lepak sa vlažan sunđer.
KORAK 5 : Završava Sa pomoći od vladara i cutter, prilagoditi strane i na vrhu i ispod zida ako je potrebno. Hajde osuši 24 sata, ti će se savršena konačni rezultat


Karakteristike robe

Dimenzije:
406cm X 254cm, 1 KVADRATA PRILAGODITI
Korištenja:
Administracija Je,Trgovinu,Zabave,Domaćinstvo
:
PW1500205235
Površinu Tretman:
Papir Pozadine
:
Papir Pozadine
Glavni Jedinice:
Yuan/Roll
Karakteristika:
Formaldehidu-besplatno,Buđava Otporna,Okoliš Prijateljski
Stil:
Moderna
:
Vlagu-Dokaz,Vatrootpornih,Kalup-Dokaz,Zvuk-Upija,Anti-statički
:
Piksela&Zid
:
Drvo vlakna tapete
:
dnevnu sobu
Šablon:
Bruklinskog Mosta

Kupci kako žele