EASYGUARD inteligentan PKE auto alarm skakućeš kod auto pocnes gurati početi dugme diraj lozinku za ulazak šok alarm upozorenje DC12V

EASYGUARD inteligentan PKE auto alarm skakućeš kod auto pocnes gurati početi dugme diraj lozinku za ulazak šok alarm upozorenje

KM 214.00
-20 %
KM 267.75

Količina robe

Možeš izabrati okreni ključ od ovde : Napomena : Kada smo poslali proizvod da kupca, ali kupac je potrebna ekstra okreni ključ, ne šaljemo u okreni ključ za vas odvojeno, kupac treba platiti NAS$5.U deaktivirati status, ne staneš na noge na pedale i kratak pritisni pritisni dugme kad će se okrenuti na POMOĆNIKA.5 sekundi će se zaustavi auto.
Kada auto je počeo, staneš na noge pedalu i pritisni pritisni dugme za 0.
Glavni mogućnosti :
Ruku/deaktivirati (zaključaj/otključaj)
Daljinski motor početi/odsjekao
Auto pronaći/lociranje
Daljinski gepek oslobodi
PKE (Pasivno otključavanje bez brave)
PKE NA OFF
Nem alarm/Glas alarm
Pritisni dugme početi/prestati
Auto za pranje mode
Anti-otmica
Alarm okidač od ilegalne vrata se otvaraju
Centralna vrata zaključati automatika
Dodir lozinku za ulazak
Hitno prebacivanje
Moć spašavanje & auto baterija niske energije zaštitu
Automatsko prozor zatvara (slobodni)
Vibracije alarm
Kod učenja metod
Važno : Ako postoji čip immobilizer u tvoj originalni auto daljinski (ključ), moraš kupiti još bajpas modul ili te mogu da koristim daljinski početi funkcije. I pritisni dugme red da plavu boju.
Otključaj : Kada korisnik pristup autu u 1-2 metara, je žmigavac svjetlo red na 1 sekundu da potvrdim, u isto vrijeme, alarm je deaktivirati & vrata auta automatski otključati. PKE (Pasivno otključavanje bez brave)
Zaključaj : ugasite motor i izađite iz auta i zatvori sva vrata pa i otići iz kola za 3-5 metara sa ključ fobs, alarm sirena će signala jednom i žmigavac svjetlo bljeskovi jednom da potvrdim, u isto vrijeme će se zaključati vrata & ruku auto automatski.
Ovaj auto alarm sa automatskim prozor blizu izlaza, ekstra prozor bliže modul je potrebno da koristiti automatsko prozor blizu funkcije, ako tvoj auto bez prozora bliže modul, možeš da kupiš prozor bliže modul od nas, imamo prozor bliže za 2 vrata, 4 vrata i 5 vrata, pariz ti pogled kroz prozor bliže ovdje :
2 vrata :
4 vrata :
5 vrata :
Kada ti kupi proizvod, možemo ti dati cijenu-besplatno dva komada prazan ključ kao poklon, jer oslobodi blokadu treba da ubaciš kopiju okreni ključ za katanac. Hvala ti na razumevanju.U deaktivirati status, staneš na noge pedalu i pritisni dugme trepne plave boje, kratak pritisni pritisni dugme jednom, auto će biti počeo. Možeš početi ili zaustavi auto sa ispod stepenica :
U deaktivirati status, staneš na noge na pedale, pritiskati početi dugme na daljinski za 3 sekunde, auto će biti počeo.
Važno : naša cena ne uključujući i uvoz poreza & PDV-a i mušterije treba da plati za to, ako postoji. Korisnik može otvoriti vrata auta i ulazi u auto direktno. Pritisni pritisni dugme jednom, opet će se okrenuti na POMOĆNIKA & NA tabli i pritisni opet će isključiti POMOĆNIKA & NA. I pritisni dugme će se okrenuti na zelenu boju. ali dragi kupca, moramo da vas podsetim, ako ne izabere okreni ključ, i ne reci nam što okreni ključ, treba ti, necemo poslati okreni ključ, jer ne znamo tvoj auto model i ne znamo što okreni ključ, treba ti.U deaktivirati status, ne staneš na noge na pedale, drzi pritisak na guraj početi dugme za 3 sekunde će isključiti POMOĆNIKA i NA tabli, i motor će.


Karakteristike robe

:
Anti-Krađe Uređaj Jednom Pravcu
Daljinsko Upravljanje:
Da
:
EASYGUARD
Tip Dodatak:
Posebne Dijelove Protiv Krađe Uređaj
Karakteristika:
Sigurnosnu Uzbunu
Tip Daljinski:
Bez LCD Daljinski
Frekvenciju:
433.92 MHZ
is_customized:
Yes
Karakteristika:
Daljinski motor početi/odsjekao
feature2:
PKE (pasivno otključavanje bez brave)
Feature3:
Pritisni dugme početi/prestati
Feature4:
Dodir lozinku za ulazak
feature5:
Automatsko prozor zatvara (slobodni)
feature6:
Auto pronaći/lociranje
feature7:
Centralna vrata zaključati automatika
Proizvod model:
ec002t2-ns

Kupci kako žele