CISS CIS Photosmart Pro B8850 B9180 B9180GP ZA KONJA 38

CISS CIS Photosmart Pro B8850 B9180 B9180GP ZA KONJA 38

KM 67.00
-10 %
KM 74.43

Količina robe

Ako imate bilo kakvih pitanja, molim vas, pošaljite poruku da nas prije nego što stavljanje vašu ponudu. Ovo je politika osigurava da svima bude odgovarajuće priznanje i čini proces malo bolje za obje strane.
hvala ti mnogo
Kontinuirani Mastilo Sistem (CIS) Za Inkjet Štampače
Proizvod Ime CISS CIS Kontinuirani mastilo sistem ZA HP38 Photosmart Pro B8850 Fotodrucker
Photosmart Pro B9180 Fotodrucker
Photosmart Pro B9180 GP Fotodrucker Sa Auto Resetujem Čip
Neograničeno kontinuirani čips s vremena za testiranje i radi stabilan jer je dizajnirao je original čips. Ako kupca hocu da se vratim pod non-otvori stanju, kupac mora platiti troškove dostave od nas da kupca i vraćanje koštati.
Upozorenja :
Prije nego što ste naredili, molim te provjeriti model mastilo metaka i model za štampač. Negativno povratne informacije ne pomaže u rješavanju problema. Ako ti uslovi nisu upoznali, prodavca zadržava pravo da prazninu aukciju. Proizvod Stanju novi, mastilo nije uključena Proizvod Opis
CISS CIS Kontinuirani mastilo sistem ZA HP38 Photosmart Pro B8850 Fotodrucker
Photosmart Pro B9180 Fotodrucker
Photosmart Pro B9180 GP Fotodrucker Sa Auto Resetujem Čip Compatable Štampače Photosmart Pro B8850 Fotodrucker Photosmart Pro B9180 Fotodrucker Photosmart Pro B9180 GP Fotodrucker Patrone Brojevi
C9412 A ( Mate Crni ), C9413 A ( Foto Crni ), C9414 A ( Svjetlost Gray ), C9415 A ( Cyan ), C9416 A ( Magenta ), C9417 A ( Žute ) , C9418 A ( Svjetlost Mogu ), C9419 A ( Svjetlost Magenta )
Sposobnost : 100 ML/boja Boja : 8 boja
Upozoravaju : Prije koristeći naša čip,Ako ti je štampač je novi(nikad nije otvorio ili nekad),treba da pokrenem printer po tvoj originalni mastilo punjenja.
Napomena :
1, da vanjski bocu uravnotežen poziciju i mastilo za ink skladištu na istom nivou
2, kad je potrebno da se otvoriti otvor rupu na : kutiju obično ima dvije rupe. Inkjet štampač je opremljen sa CISS, CISS vanjski kutiju iznad ventilaciju nije zatvoren, da bi izbegli neuspjeh boja otisak ne. Ako je tvoj red je više od 3 pc-a, mi ćemo izabrati HITNU. Samo ih oboje isti su kao u opisu, onda je Kontinuirani Mastilo Sistem mogu da rade pravilno. Naš Povratne informacije Politiku : Na redovnoj osnovi, mi smo proći kroz našu povratne informacije dosije i dostaviti povratne informacije za sve one koji su uložili povratne informacije o nama.
Kartonu ne može biti veći od štampač : položaj na kartonu, i paralelno sa stampac, u boxand štampač bi trebao biti na stolu. Međunarodni kupac će biti odgovorni za eventualne običaj, dužnost, ili brokerskih naknada,posebno ti si iz Njemačke. U dopuni rupu (velika rupa) avent (rupa).
Ako ti treba brže nosača, molim te conact nas odmah. Prije nego pisati negativan povratne informacije kontaktirajte nas tako da možemo to da sredimo. PREDLAŽEM DA HITNU. Pošaljite isporuka instrukcije/zahtjev sa tvoju isplatu.
Molim te napomena : možemo prihvatiti aliexpress isplata, PAYPAL i western union također, javite nam za više informacija. AKO TI TREBA BRŽE NOSAČA, JAVITE NAM ZA UPS/DHL/HITNU POPUST .
4, kada tetrapak mastilo stigne do upozorenje područje, molim te Dopuni mastilo.


Karakteristike robe

:
mastilo patrone
Kompatibilni Potpuno:
HP
:
JA SAM,LC,Y,K
Kompatibilni Potpuno:
KONJA Laserjet
Karakteristika:
Kompatibilni
Čaura je Status:
Prazan
:
38
Veliko Pakovanje:
Da
:
FGHGF
Obojeni:
Da

Kupci kako žele