Dijamant Vez Životinje Zec Dijamant Slika Zivotinje Rundu Smole Bušilice Krst Šav rubikova Kocka Kući Ukras

Dijamant Vez Životinje Zec Dijamant Slika Zivotinje Rundu Smole Bušilice Krst Šav rubikova Kocka Kući Ukras

KM 8.98

Količina robe

Dijamanti da ostane ljepljivo žvake napetost. Proizvodnju proces je jednostavan možeš stvoriti kratko vrijeme da se završi. Prodaju dijamant slika je prodao nema problema kvaliteta ne vrati. DIY sliku dijamant je izuzetan dati prijatelji i voljene da izrazim dobre želje da podelim. Odnosi na odnosu sto na platnu da identificirati dijamant broj i odgovarajući odštampao broj na platnu. Ubacite rundu kraja mogu vidjeti olovku u mogu vidjeti cementa (guraj teško držati cementa u mjesto).8 mm Rundu Smole Dijamant -Boja Količinu : 30-45 Boje -Upotreba : Kući/Hotel/Ured Dekoraciju,Jedinstveni Dar -Za Vježbu : 100% Pun Dril -O Kadar : Ne Okvir, Nakon što si potpuno potrebno za privrženost da lokalne kupiti Ram -Platno Paket : zavrni , Izbjeći Nabore -Paketa Sadrži : Pun vježba dijamant , odštampao platna, alat Za dijamant količinu : sa 20%~30% više količinu dijamant, apsolutna enoug Sve naše dijamant slike su okrugli dijamant.Ako ne dobiju tvoj paket nakon 30 dana, možemo povrat novca, ako želiš. Nakon završetka, lagano pritisni dijamante sa ruku ili knjigu da bi se osiguralo da dijamanti su čvrsto vezana. Kako da stvorim savršeno dijamant sliku, crteži zajedno na jednom mjestu svakom redu simboli ne moraš da ostaneš dijamante. Da završi dobre dijamant crtež, to vrati u svoj izbor pogodan okvir (restoranu ne pruža okvir).
[Maltene]
1. Proizvod dimenzije naznačio u opis proizvoda u smole vježba za profesionalnu fabrika masovnu proizvodnju, ali i mali, tamo je neizbježno neispravni bušilicu, Hvala vam za vaše razumijevanje! Sa smole dijamant će biti više s više od 30% manje bušenje fenomen obično ne izgleda, molim vas, budite sigurni kupovinu. "Uradi sam" proizvodnja mogu iskustvo smisao za uspjeh, sposobnost i upornosti obradimo strpljenje, starci i djeca su pogodne.Prijatelji iz ruske Federacije treba da obezbedi Pasoš Informacije kad je poslao Ali Express Premije Dostava, SPSR i Ponija Express. Denis treba stan protiv uredno, ne puca.
Draga, obrati pažnju! Prodali smo dijamant slike su polu-gotov proizvod ne uključuje okvir!
Prodali smo dijamant sliku materijal je smole, cijela mozaik uzorci su radili sa smole dijamant, bazu mapa sa ljepilo sliku novinama. Mušterija koji su posebno želim divan efekat molim te izabrati veliki broj.
Dijamant Vez Životinje Zec Dijamant Slika Zivotinje Rundu Smole Bušilice Krst Šav rubikova Kocka Kući Ukras
- Brend ime : OLI Kocku Dijamant Sliku -Osobina : Okrugli dijamant sliku -Materijal : 2.
Obično, kompleks šarene picutures sa delikatna detalje treba veći broj da se izrazim's detaljima. (Sistem će te podsetim automatski. Srušit djelomičan film i mjesto dijamant na platnu prema odgovarajući broj. Pogled na smolu dijamant boja, sredio u redu koda. Predložio je da jedan tip od smole dijamant jedan set završen brže. Crtež treba da ostane čist, Inače, držati snagu je pogođeno. Da rez cifru na crteži drži srediti niz postavljenom u avion materijala iznad. Otkriješ kasetu crtež iznad, vidjet ćeš mnogo simbole u skladu s označavanjem bojama. Šta's više, molim te ne javno spor za efekat male velicine, pobijedili smo't snosiš bilo kakvu odgovornost.
[DIY Dijamant sliku proizvodnju koraci]
1.


Karakteristike robe

:
20x20cm, 30x30cm, 40x40cm, 45x45cm, 55x55cm
Stil:
Evropi
Vanjski Pakovanje:
Obojeni Kutija
Platno Pakovanje Metod:
Podignut
:
Slike
Zalijepiti Oblast:
Punu
:
Oli
:
Smole
Broj Boja:
30-45
Obliku:
trodimenzionalni
Oblik dijamanta:
Rundu
Tip Šablona:
Životinja
Okvir:
No
alat:
Poenta vježba olovku,Dosadno blato,jelo.
Dijamant sliku Set Tip:
diy Dijamant sliku Tema
Kompleta Vez Metod:
Pun Vez Tip
Tipovi:
Dijamant Vez životinja krst Šav
:
See details
:
zid naljepnice kući dekor
Model Numbe:
LG662

Kupci kako žele